АОПА - България партнира на гражданския авиационен регулатор ГД ГВА при изготвяна на предложения за промени в ЗГВ и поднормативната база, при осъществяването на гражданско-военното взаимодействие АОПА - България участва в провеждането на различни събития свързани с авиацията в страната и чужбина АОПА - България подпомага членове на сродни организации при подготовката и изпълнението на полети с въздухоплавателни средства от авиацията с общо предназначение към и от летищата за обществено ползване на Република България, както и в нейното въздушно пространство

Добре дошли в страницата на Асоциация на собствениците на въздухоплавателни средства и пилотите в България

Новини

AERO Friedrichshafen 2021

AERO Friedrichshafen, глобалното изложение за авиацията с общо предназначение, няма да се проведе тази година, с оглед на ограниченията за пътуване в Европа поради пандемията COVID 19. Организаторите обявиха датите за следващото изложение: 27-30 април 2022.

Повече можете да прочетете тук

Повече

AOPA&GoldAir Handling

Имаме удоволствието да ви информираме, че вече е в сила договор, подписан между АОПА България и Голдеър Хендлинг България, касаещ обслужване на членове на АОПА на летищата София, Бургас и Варна.

Повече

Закон за изменение и допълнение на Закона за гражданското въздухоплаване

Проект на Закон за изменение и допълнение на Закона за гражданското въздухоплаване е публикуван в електронен вид за обществено обсъждане и е на разположение в Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията.

Повече

Семинар по безопасност

С оглед на спазването на мерките за неразпространение на Covid-19, семинарът за безопасност, който първоначално планирахме да проведем в сградата на РВД, ще бъде осъществен под формата на уебинар, с лектор Емо Найденов.

Повече

Председател на УС

На 06.03.2020 г. се проведе заседание на Управителния Съвет на Асоциацията на собствениците на въздухоплавателни средства и пилотите в България.
Управителния съвет на АОПА – България единодушно избра Георги Игнатов за председател на УС на Асоциацията на собствениците на въздухоплавателни средства и пилотите в България за мандат 2020г. – 2023 г.

Повече

Нашите партньори

ГрЕКо ДжЛТ България ЕООД
Спектър АД
АЛК АД
Интерскай AД

Свържете се с нас