Добре дошли в страницата на Асоциация на собствениците на въздухоплавателни средства и пилотите в България

Новини

Сътрудничество с Fraport Twin Star Airport Management

АОПА България подкрепи инициатива на Fraport Twin Star Airport Management, като част от задълбочаващото се сътрудничество между двете организации. Средствата за иницативата са осигурени от ГрЕКо България. Като следващи стъпки очакваме да договорим по-добри условия за членовете на АОПА на летищата Варна и Бургас.

Благодарственото писмо от Fraport можете да видите тук.

Повече

Финансиране за придобиване на леки ВС

По инициатива на АОПА България, ТиБиАй Банк България и ЗБ ГрЕКо България ЕООД разработиха за членовете на АОПА специално решение за финансиране, за да помогнат на пилотите и бизнеса да придобият първия си лек самолет или да разширят съществуващия си авиационен парк. Финансирането е предназначено за юридически лица, регистирирани в Република България, без ограничения за марка/модел, състояние (нов или употребяван) или натрупаните часове на ВС.

С подробности можете да се запознаете тук

Повече

AERO Friedrichshafen 2021

AERO Friedrichshafen, глобалното изложение за авиацията с общо предназначение, няма да се проведе тази година, с оглед на ограниченията за пътуване в Европа поради пандемията COVID 19. Организаторите обявиха датите за следващото изложение: 27-30 април 2022.

Повече можете да прочетете тук

Повече

AOPA&GoldAir Handling

Имаме удоволствието да ви информираме, че вече е в сила договор, подписан между АОПА България и Голдеър Хендлинг България, касаещ обслужване на членове на АОПА на летищата София, Бургас и Варна.

Повече

Закон за изменение и допълнение на Закона за гражданското въздухоплаване

Проект на Закон за изменение и допълнение на Закона за гражданското въздухоплаване е публикуван в електронен вид за обществено обсъждане и е на разположение в Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията.

Повече

Нашите партньори

АЛК АД
Интерскай AД
Спектър АД
ГрЕКо ДжЛТ България ЕООД

    Свържете се с нас